IncrediMail besplatan email klijent


IncrediMail je besplatan klijent iliti menadžer elektronske pošte koji ima izuzetno dopadljiv interfejs, standardne opcije kao što su napredna pretraga, filtriranje, prikazivanje pošte koja sadrži samo određenu  vrstu priloga kao što je Word, Excel, PDF dokumenat, blokiranje nepoželjne pošte, kreiranje pravila koja se automatski primenjuju, podržava sve poznate provajdere elektronske pošte: Gmail, Yahoo, AOL, Windows Live Hotmail i veoma je lako povezati IncrediMail sa navedenim nalozima. Osim toga sa instalacijom dobijate i veliki broj predložaka za pozadine, e-karte, animacije za svaku priliku. Pre nego preuzmete ovaj besplatan softver preko ovog linka za koji je uslov Windows XP, Vista ili Windows 7  pogledajte video kojim je predstavljen IncrediMail , vrlo razumljiv iako je na Engleskom. Ako se odlučite za preuzimanje pročitajte do kraja jer postoje nekoliko sitnica sa kojima hoću da Vas upoznam.
Prvo pitanje koje može da Vam padne na pamet je zbog čega je ovako kvalitetan softver besplatan? Prvo nisu svi ponuđeni predlošci i animacije besplatni, drugo preko ove aplikacije nude i dodatne usluge koje se plaćaju i treće sve što dobijate sa besplatnom verzijom ima jednu cenu: svaki email koji pošaljete sadržaće promotivnu animaciju koja se nalazi na dnu elektronske poruke.

Ako i dalje čitate upozoriću Vas na nekoliko stavki na koje trebate obavezno obratiti pažnju prilikom instalacije i pokretanja. Prvo pri samoj instalaciji biće uključena opcija: Full Installation koju Vam ne preporučujem da izaberete jer sam našao na internetu da korisnici imaju problema da deinstaliraju dodatke koje ubacuje ovakav način instaliranja, umesto toga izaberite Custom Installation i ostavite obadva ponuđena polja ispod prazna.

Prilikom pokretanja biće Vam ponuđeno i povezivanje sa Facebook nalogom što sam ja elegantno izbegao jer mi ne treba još jedan oglašivač koji će da postavlja na moj zid.

Kada ste pokrenuli aplikaciju ona će pretražiti računar i otkriti ako već imate instaliran neki od Email klijenata i od njega preuzeti postavke naloga. Automatski pokreće preuzimanje poruka što se meni nikako nije sviđalo jer ih imam preko 5000. Jedino rešenje da trajno zaustavite ovaj proces je da izbrišete nalog preko Tools > Email Accounts, promenite podešavanja za POP prosleđivanje i ponovo povežete nalog što nije nimalo teško.

Namojte se čuditi odakle Vam prečice na radnoj površini do sajtova na kojima se nude doktor za registre i besplatne pozadine jer je to deo instalacije bez ikakvog obaveštenja. Sve u svemu interesantan softver koji ima preko 900.000 obožavaoca na Facebook stranici i ako ste spremni da platite cenu koja je prethodno opisana rešili ste problem menadžera elektronske pošte. Da ne zaboravim da kažem i to da nadogradnja kojom uklanjate promo animaciju na dnu svake poruke košta 22$.

Коментари

Популарни постови