IObit Uninstaller besplatan softver za deinstaliranje suvišnih softvera


IObit Uninstaller je besplatan i kvalitetan softver pomoću kojeg možete deinstalirati suvišne softvere koje imate instalirane a nisu Vam više potrebni. Prednost ovog de-instalatora je u brzom pronalaženju softvera za deinstaliranje, grupna deinstalacija i pretraga za zaostalim registrima i direktorijumima. Skoro svaki drugi softver ostavlja iza sebe registre i direktorijume koje morate sami izbrisati i tu IObit daje dobre rezultate iz mog iskustva. Sotver možete preuzeti sa ove lokacije i koristiti ga potpuno besplatno i bez ikakvih registracija i otvaranja dodatnih naloga. Dostupan je za  Windows 8, Windows 7, Vista, XP and 2000.
Nakon instaliranja IObit Uninstaller-a koji ima za jezik interfejsa i srpski pokrenite ga i koristite navigaciju sa leve strane da pronađete softver za kojim tragate recimo nedavno instaliran ili traku sa alatkama koja je instalirana a ne koristite je..
Možete koristiti i polje za pretragu, ukucajte ime softvera i lista sa instaliranim softverima koji imaju ukucanu reč u imenu će se pojaviti, alternativno pritisnite taster Enter. Sledeća radnja je da kliknete na ime softvera koji hoćete da deinstalirate a zatim na Deinstaliraj dugme.
U dijalogu Deinstaliranje moj predlog je uključite opciju Napredno i obavezno proverite da je opcija Kreirajte tačku vraćanja pre deinstalacije uključena.
Kada IObit završi sa standardnom deinstalacijom kliknite na Moćno skeniranje dugme pri dnu dijaloga Deinstaliranje da zadate pretragu za zaostalim registrima i direktorijumima. Sačekajte trenutak i IObit će izlistati sve zaostale stavke koje trebate izbrisati. Pregledajte izlistane stavke ako Vam to nešto znači i kliknite u vrh liste ispred imena softvera da označite sve stavke, da isključite neku pd stavki iz liste za brisanje kliknite ispred imena te stavke da se izgubi znak za potvrdu. Na kraju kliknite na dugme Izbriši.

Ako nema zaostalih stavki obavestiće da nije pronađena nijedna preko malog iskačućeg prozorčića.
Kada hoćete da deinstalirate više softvera imate opciju Grupna deinstalacija, uključite je i pronađite sve softvere za deinstalaciju. Kliknite u kvadrat ispred imena softvera da se pojavi znak za potvrdu a zatim na dugme Deinstaliraj.

Коментари

Популарни постови